GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλές από τον Ρουβίκωνα έπειτα από την εγγύηση των 30.000 ευρώ σε μέλος του

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και καταβ...

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και καταβολή εγγύησης 30.000 ευρώ, αφέθηκε ο 36χρονος που είχε συλληφθεί για την επίθεση με μπογιές στη Βουλή.

Ο ανακριτής και ο εισαγγελέας συμφώνησαν πως πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με όρους ο 36χρονος, που εμφανίζεται ως μέλος του Ρουβίκωνα.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, περίπου 30 μέλη του Ρουβίκωνα και αλληλέγγυοι βρίσκονταν έξω από το ανακριτικό γραφείο σε ένδειξη συμπαράστασης.

Μάλιστα, ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα έπειτα από την εγγύηση των 30.000 ευρώ που ορίστηκε εκτόξευσε απειλές σημειώνοντας μεταξύ άλλων στη σελίδα του στο Facebook «μας είχε μπει η σκέψη μετά την τελευταία παρέμβαση να μπούμε σε μια περίοδο αποκλιμάκωσης. Μετά την τελευταία εξέλιξη έχω να πω το εξής: Αυτό που έγινε σήμερα θα το πληρώνετε στον αιώνα τον άπαντα. Θα σας βγάλουμε κάθε ευρώ από την μύτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση