GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του 35χρονου Βρετανού στη Ζάκυνθο

Καρέ καρέ ο σοβαρός τραυματισμός του 35χρονου Βρετανού, μετά από καβγά με δύο ομοεθνείς του, στον Λαγανά της Ζακύνθου. Στο βίντεο ντο...

Καρέ καρέ ο σοβαρός τραυματισμός του 35χρονου Βρετανού, μετά από καβγά με δύο ομοεθνείς του, στον Λαγανά της Ζακύνθου.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, που κατέγραψε πολίτης με το κινητό του τηλέφωνο και παρουσίασε το OPEN TV, διακρίνονται οι τρεις άνδρες να λογομαχούν έξω από μπαρ της περιοχής. Οι δύο Βρετανοί, ηλικίας 22 και 25 ετών, αρχίζουν να χτυπούν τον 35χρονο μπροστά στα μάτια περαστικών και θαμώνων.

Αρχικά, ο νεαρός που βρίσκεται πίσω από τον 35χρονο τον χτυπά στο κεφάλι και τον σπρώχνει. Στη συνέχεια ο δεύτερος του ρίχνει μία δυνατή γροθιά στο πρόσωπο. Ο 35χρονος πέφτει προς τα πίσω και χτυπά με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο, χάνοντας τις αισθήσεις του. Οι δράστες τρέχουν να εξαφανιστούν και κόσμος σπεύδει να βοηθήσει το θύμα.

Ο 35χρονος Βρετανός, που ταξίδεψε στη χώρα μας για να παραστεί σε γάμο στη Ζάκυνθο, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Σε βάρος των δύο Βρετανών, που συνελήφθησαν μετά την ταυτοποίησή τους από το βίντεο, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση