GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλληνας ο 63χρονος που έκανε πρόταση γάμου σε 25χρονη στο κόκκινο χαλί στις Κάννες - ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Ο 63χρονος επιχειρηματίας Μίλος Κάντ, που γονάτισε μπροστά στην 25χρονη Μαργκερίτ Αράνια και της πρότεινε να την παντρευτεί, ενώ περπ...

Ο 63χρονος επιχειρηματίας Μίλος Κάντ, που γονάτισε μπροστά στην 25χρονη Μαργκερίτ Αράνια και της πρότεινε να την παντρευτεί, ενώ περπατούσαν στο κόκκινο χαλί στις Κάννες υπό τα φλας των φωτογράφων, είναι Έλληνας, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail.

Γνωρίστηκαν όταν η Μαργκερίτ χόρευε γυμνόστηθη σε ένα από τα κλαμπ του εκατομμυριούχου, στη Λουκέρνη της Ελβετίας. Η Μαργκερίτ είναι μόλις 25 χρονών και είναι διάσημη στην πατρίδα της στην Πορτογαλία για τη νίκη της σε ένα reality show.

Πριν από ένα μήνα το ζευγάρι πήγε διακοπές στην Ταϊλάνδη και αφού πέρασαν ειδυλλιακές στιγμές επέστρεψαν στην Ελβετία. Την Πέμπτη το βράδυ ήρθε η πρόταση γάμου και εκείνη την αποδέχτηκε ενθουσιασμένη.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση