GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντράμερ για ρεκόρ Γκίνες - BINTEO

Τα 316α γενέθλιά της γιόρτασε η πόλη της Αγίας Πετρούπολης, πετυχαίνοντας Ρεκόρ Γκίνες και χαρίζοντας ταυτόχρονα φανταστικό θέαμα σε ...

Τα 316α γενέθλιά της γιόρτασε η πόλη της Αγίας Πετρούπολης, πετυχαίνοντας Ρεκόρ Γκίνες και χαρίζοντας ταυτόχρονα φανταστικό θέαμα σε χιλιάδες θεατές.

Επρόκειτο για 556 ντράμερ από 80 συγκροτήματα, που έφτασαν στην περιοχή από 40 πόλεις και χωριά όλης της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της Λευκορωσίας, για να συμμετάσχουν στη μεγάλη συναυλία.

Για να σπάσουν το ρεκόρ του κρεσέντο, οι ντράμερ έπρεπε να παίξουν την ίδια μελωδία, ξεκινώντας ο ένας μετά τον άλλον, μέχρι μπει και ο τελευταίος στο κομμάτι.

Οι μουσικοί «πλημμύρισαν» τους δρόμους, φορώντας κάθε είδους στολή, ενώ οι ντράμερ που διεκδίκησαν το ρεκόρ ήταν κάθε ηλικίας.

Άσχετα με το αν ήταν μπάντες στρατού ή παιδικά γκρουπ, όλοι οι συμμετέχοντας πήραν πολύ σοβαρά τους ρόλους τους.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχαν Βραζιλιάνοι, αφού είχαν μαζευτεί μόλις 104 ντράμερ, κάτι που έδωσε στους Ρώσους τη χαρά να κατακτήσουν το ρεκόρ Γκίνες με χαμόγελα και δίκαιους πανηγυρισμούς.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση