GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με την οικογένειά του και τον Γιώργο Κούδα ψήφισε ο Ορφανός - BINTEO

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε πριν από λίγο στο 19ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Ορφανός. Συνοδευό...

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε πριν από λίγο στο 19ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Ορφανός.

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, τα παιδιά του, τον Γιώργο Κούδα, αλλά και άλλα μέλη της παράταξής του, ο κ. Ορφανός έκανε λόγο για μια ημέρα γιορτής της Δημοκρατίας και πρόσθεσε ότι "επιλέγουμε για την πόλη μας μακριά από κόμματα και χρώματα".

"Έχω θετικά συναισθήματα, έγινε ένας διάλογος αντάξιος της Θεσσαλονίκης. Πιστεύω ότι Θεσσαλονίκης είναι το μέλλον" ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος και συμπλήρωσε:

"Για μένα ήταν η πιο συναρπαστική περίοδος. Ευχαριστώ τους πολίτες για τον τρόπο που με υποδέχτηκαν. Η πορεία που θέλουμε να φτιάξουμε είναι αντάξια της Θεσσαλονίκης και των πολιτών της. Αυτό που είπα, θα το κάνω".

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση