GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζισκάρ Ντ'Εστέν: Ζητήθηκαν υπερβολές από τους Έλληνες

«Η Ελλάδα έχει πολλά δύσκολα χρόνια πίσω της, ζητήθηκαν υπερβολικές προσπάθειες από τον ελληνικό λαό» δηλώνει στην εφημερίδα '...

«Η Ελλάδα έχει πολλά δύσκολα χρόνια πίσω της, ζητήθηκαν υπερβολικές προσπάθειες από τον ελληνικό λαό» δηλώνει στην εφημερίδα ''τα ΝΕΑ'' ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, Βαλερί Ζισκάρ ντ΄Εστέν.

Επίσης, έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στους Έλληνες για την επόμενη ημέρα, λέγοντας ότι «ελπίζω ότι στο μέλλον θα βρει όλη τη ζωντάνια της, διότι προφανώς κατέχει μια θέση στη μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια».

Παράλληλα, ο Γάλλος πολιτικός τονίζει ότι «η Ευρώπη του αύριο θα στηριχθεί στις δημοκρατικές δυνάμεις. Το ρίσκο ενός εθνικιστικού και λαϊκιστικού κύματος δεν είναι πιθανό, επειδή οι πολίτες γνωρίζουν ότι μόνο η Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπορέσει να τους υπερασπιστεί ενάντια στις μεγάλες αμερικανικές και κινεζικές δυνάμεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση