GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο-ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο του Πάνου Ζάρλα

Βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το One Channel κατέγραψε το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Πάνος Ζάρλας. Το μοιρα...

Βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το One Channel κατέγραψε το τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Πάνος Ζάρλας.

Το μοιραίο περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Συγγρού και στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται η πορεία της μηχανής του 28χρονου μέχρι την στιγμή που συγκρούστηκε με τα κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Δείτε το βίντεο:

Τραγική φιγούρα η μητέρα του

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, Στέλλα, η οποία συντετριμμένη έφτασε στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο γιος της. Συνομίλησε με τους άνδρες της Αστυνομίας, θέλοντας να μάθει τα αίτια του δυστυχήματος.

Στην τελευταία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τρεις ημέρες πριν από τον θάνατό του, ο αδικοχαμένος 28χρονος είχε γράψει: “Καλοκαίρι ήρθε και το μαύρο πρέπει να φύγει από πάνω μας. Ήρθε η ώρα για χρωματιστά και ωραία κουστούμια”.

Συγκλονισμένη από την είδηση του θανάτου του Πάνου Ζάρλα είναι η Μαρία Μπακοδήμου που παρουσιάζει το ριάλιτι αγάπης Power of Love στο οποίο είχε βγει νικητής ο αδικοχαμένος 28χρονος.

Η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: “Aχ ρε Πάνο... Πόνεσε η ψυχή μου. Είχες μόνο ζωή πάνω σου ,τίποτα σκοτεινό. Δεν...”.

Πηγή ΦΩΤΟ: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση