GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι διάσημοι κέρδισαν στη μάχη του σταυρού - ΦΩΤΟ

Αρκετοί επώνυμοι έδωσαν τη μάχη για το σταυρό στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου και εξασφάλισαν μία θέση στα δη...

Αρκετοί επώνυμοι έδωσαν τη μάχη για το σταυρό στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου και εξασφάλισαν μία θέση στα δημοτικά συμβούλια των αγαπημένων τους πόλεων καθώς ''σάρωσαν '' σε ψήφους...

Συγκεκριμένα, στο Δήμο της Αθήνας από μία θέση καταλαμβάνουν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του Κώστα Μπακογιάννη Κατερίνα Γκαγκάκη και Γιούρκας Σεϊταρίδης καθώς βρέθηκαν την 4η και την 15η θέση αντίστοιχα.

Πρώτος σε σταυρούς στον δήμο Αγίας Βαρβάρας ήρθε ο γνωστός σε όλους Nivo ή διαφορετικά Νίκος Βουρλιώτης καθώς εξασφάλισε 706 σταυρούς. Ο Νίκος Βουρλιώτης συμμετείχε στον συνδυασμό του Λάμπρου Μίχου ο οποίος πηγαίνει στον β' γύρο, αν και έπιασε ποσοστό 41,62%.

Υποψήφιος με το συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη κατέβηκε ο τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης. Ο Ανδρέας Παχατουρίδης κατάφερε να εκλεγεί δήμαρχος Περιστερίου από την πρώτη Κυριακή καθώς κέρδισε με 74.18% ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης ήρθε δεύτερος στη σταυροδοσία με 4.552 ψήφους.

Δεύτερος σε σταυρούς στο Μοσχάτο ήρθε ο Άκης Δείξιμος, ο οποίος κατέβαινε με το συνδυασμό του Ανδρέα Ευθυμίου , ο οποίος εξελέγη δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή.

Στο δήμο Αμαρουσίου , τρίτη σε σταυρούς ήρθε η πρώην παίκτρια του Survivor η οποία κατέβαινε με το συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου. Ο συνδυασμός έρχεται δεύτερος με ποσοστό 24,32% έναντι 33,89% που έχει ο συνδυασμός του Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Πολύ καλά τα πήγε όμως και ο ''μισθοφόρος'' του survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος στον δήμο Αγίας Παρασκευής, ο οποίος κατέλαβε την 7η θέση στο συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου.
Την πέμπτη θέση στον δήμο Γλυφάδας κατέλαβε η Μπέσσυ Αργυράκη και εξελέγη από τον α' γύρο καθώς ο απερχόμενος δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Παπανικολάου εξασφάλισε την ανανέωση της θητείας του από την πρώτη Κυριακή.
Στον δήμο Παιανίας, τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Γιάννης Βαρδής που κατέβαινε με το συνδυασμό του Ισίδωρου Μάδη.
Στον δήμο Πειραιά με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, στην πέμπτη θέση σε σταυρούς ήρθε η Νόνη Δούνια, ενώ πολύ καλή θέση πήρε και ο Αντώνης Νικοπολίδης.
Στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών περνάει ο Γιάννης Βούρος. Ο κ. Βούρος κατάφερε να εξασφαλίσει 29,47% και θα «κονταροκτυπηθεί» με τον απερχόμενο δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, Αριστείδη Βασιλόπουλο που ήρθε δεύτερος με ποσοστό 22,97%.

Τέλος , η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια τον Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος κατέβαινε με το συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Αν και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πήρε μόνο 5,52% κατάφερε να εκλέξει τρεις δημοτικούς συμβούλους ανάμεσά τους και τον Γιάννη Φλωρινιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση