GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπίρτζης: Είμαι σίγουρος ότι τα ταξί θα γίνουν εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ -ΒΙΝΤΕΟ

Tη βεβαιότητα του ότι οι αυτοκινητιστές ταξί θα στηρίξουν την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρή...

Tη βεβαιότητα του ότι οι αυτοκινητιστές ταξί θα στηρίξουν την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης σε δηλώσεις του μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη με την υπερταχεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

«Είμαι σίγουρος ότι τα ταξί θα γίνουν εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά απαντώντας σε σχετική ερώτηση, μετά την αίσθηση που προκάλεσε ο ίδιος σε αποστροφή του λόγου του την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη που κάλεσε τους ταξιτζήδες να κάνουν τα οχήματα τους «εκλογικά κέντρα του Τσίπρα και της Νοτοπούλου».

Μάλιστα ο κ. Σπίρτζης χαρακτήρισε τους αυτοκινητιστές «ομήρους των πολυεθνικών που δεν έχουν αφήσει ούτε ένα ευρώ στη χώρα».

Δείτε το βίντεο:

Παράλληλα, ο κ. Σπίρτζης αναφερόμενος στο μετρό τόνισε ότι «δεν θα κάνουμε εγκαίνια στους επόμενους σταθμούς, όπως δεν κάναμε εγκαίνια ούτε στον προηγούμενο, ούτε στον συρμό που ήρθε, αλλά είμαστε σε θέση να χαιρόμαστε μαζί με τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, τα διάφορα στάδια που ολοκληρώνονται για το έργο του μετρό».

Ο υπουργός ταξίδεψε σήμερα για δεύτερη φορά μέσα σε έξι ημέρες στη Θεσσαλονίκη με το γρήγορο τρένο Intercity Express, καθώς πέτυχε μείωση του χρόνου σε 3 ώρες και 50 λεπτά από 4 ώρες και 10 λεπτά, που έχει ανακοινωθεί. Ο κ. Σπίρτζης δήλωσε ότι ο επόμενος σταθμός του μετρό που θα ανοίξει για το κοινό, θα είναι ο σταθμός του Ευκλείδη. Όπως ανέφερε, αυτό θα γίνει μετά τις ευρωεκλογές και όχι αύριο, όπως είχε πει στη Voria.gr ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Γιάννης Μυλόπουλος για να μην θεωρηθεί ότι γίνεται προεκλογικά. Στον σταθμό θα φιλοξενηθεί έκθεση φωτογραφίας για την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη.

Μάλιστα, μαζί με τον υπουργό στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψαν η σύζυγος και ο γιος του Γρήγορη Λαμπράκη. Ο κ. Σπίρτζης τόνισε ότι οι συρμοί του μετρό έφτασαν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, προκειμένου να συναρμολογηθούν στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας.

Απαντώντας στην κριτική από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας ο υπουργός σχολίασε ότι δεν έχουν μπει ψεύτικες ράγες που είναι βαμμένες κόκκινες, αλλά έχουν μπει ράγες που κατεβαίνουν από τη νταλίκα στο αμαξοστάσιο και θα χρησιμοποιηθούν στους υπόλοιπους συρμούς που θα φτάσουν. «Καταλαβαίνουμε τον πόνο των παρατάξεων της "τρύπας|, από το έργο υποδομής που ολοκληρώνεται, αλλά καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσουν ότι οι υποδομές και στον σιδηρόδρομο και στους αυτοκινητοδρόμους και στο μετρό Θεσσαλονίκη, τελείωσαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε ο κ. Σπίρτζης.

Ερωτώμενος σχετικά με τα γκράφιτι και τα μηνύματα που έγραψαν άγνωστοι στο αμαξοστάσιο του Μετρό, ο κ. Σπίρτζης απάντησε ότι «οι νέοι άνθρωποι κάπου πρέπει να δραστηριοποιηθούν και να τους δοθούν χώροι για να βγάλουν αυτή τη δημιουργικότητά τους».

Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση