GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλλίδα έχασε τη φωτογραφική της μηχανή που είναι γεμάτη γυμνόστηθες φωτογραφίες

Μία Γαλλίδα τουρίστρια απευθύνει έκκληση προς τους Βρετανούς να τη βοηθήσουν να βρει τη χαμένη φωτογραφική της μηχανή που είναι γεμάτ...

Μία Γαλλίδα τουρίστρια απευθύνει έκκληση προς τους Βρετανούς να τη βοηθήσουν να βρει τη χαμένη φωτογραφική της μηχανή που είναι γεμάτη γυμνόστηθες φωτογραφίες της.

Η Λιλί Μικά, ανεξάρτητη κατασκευάστρια ιστοσελίδων, επισκέφθηκε το νησί της Σκωτίας, Σκάι στις 16 Μαΐου αλλά κατά λάθος ξέχασε την κάμερά της στο Λοχ ναν Άιλεν, περιοχή του Σλίγκαχαν αφού έβγαλε καλλιτεχνικές γυμνές φωτογραφίες της στα αγαπημένα της σημεία.

Απευθύνει απεγνωσμένη έκκληση ώστε να εντοπιστεί η φωτογραφική της μηχανή καθώς θέλει να εκδώσει ένα βιβλίο με φωτογραφίες για ένα καλλιτεχνικό πρότζεκτ που έχει στόχο "να ενδυναμώσει τις γυναίκες, να τις ενθαρρύνει να αισθανθούν περισσότερο ελεύθερες και να έχουν αυτοπεποίθηση να κάνουν ό,τι θέλουν". Στη μηχανή υπάρχουν φωτογραφίες και με τους παππούδες της αλλά και με τον σύντροφό της.

Μιλώντας στη MailOnline, η Μικά είπε: "Όταν αντιλήφθηκα στη διαδρομή για το αεροδρόμιο ότι δεν είχα την κάμερά μου στην τσάντα μου, αμέσως θυμήθηκα πού την είδα τελευταία φορά. Ήμουν στη νήσο Σκάι. Οπότε ψάξαμε στο google maps με τον δορυφόρο και βρήκαμε την περιοχή όπου κάναμε στάση. Ζήτησα βοήθεια στα social media και τουλάχιστον 15 άτομα υποσχέθηκαν ότι θα ψάξουν και θα μας βοηθήσουν να τη βρούμε".

Τόνισε ότι οι φωτογραφίες της ήταν πολύ σημαντικό για εκείνη καθώς ξεκίνησε το πρότζεκτ της τον Νοέμβριο του 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση