GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωνία για τον μεγαλύτερο γιο των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ - Νέο ερωτικό δράμα - ΦΩΤΟ

Έπρεπε να παρέμβουν άνδρες της ασφάλειας για να τους χωρίσουν από τον τρικούβερτο καβγά που έστησαν ενώ επισκέπτονταν τις Κάννες. Η Χ...

Έπρεπε να παρέμβουν άνδρες της ασφάλειας για να τους χωρίσουν από τον τρικούβερτο καβγά που έστησαν ενώ επισκέπτονταν τις Κάννες. Η Χάνα Κρος και ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, ο μεγαλύτερος γιος των Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ έχουν μια παθιασμένη σχέση που συχνά καταλήγει σε κλάματα και δημόσιες προσβολές και μετά πάλι αγαπιούνται και επιδεικνύουν τον έρωτά τους.

Το ζευγάρι συχνά έχει απαθανατιστεί να ουρλιάζει ο ένας στον άλλον, να ανταλλάσσει προσβολές και βαριά λόγια, να κλαίει από απελπισία και ένταση, να καβγαδίζει έντονα και όλα αυτά στη μέση του δρόμου, σε εστιατόρια, σε κλαμπ, σε ξενοδοχεία, στο αυτοκίνητό τους. Και ο φωτογραφικός φακός καταγράφει διαρκώς βρισιές και δάκρυα.

Βέβαια, λίγες ώρες μετά εμφανίζονται οι δυο τους αγκαλιά να ανταλλάσσουν αγκαλιές και φιλιά και να διαβεβαιώνουν τους πάντες ότι ήταν απλώς μία στιγμή αδυναμίας και λανθασμένης κρίσης.

Πάντως, ο τελευταίος τους καβγάς στις Κάννες και ενώ βρίσκονταν στο εστιατορίου του ξενοδοχείου Μαρτινέ όπου απολάμβαναν το γεύμα τους, ήταν τόσο έντονος που χρειάστηκε να παρέμβει η ασφάλεια και να χωρίσει το ζευγάρι. Όπως είπε πηγή κοντά στο μοντέλο, είχαν πιει λίγα ποτά παραπάνω και η νιότη τους τούς οδηγεί σε λάθη και παθιασμένα ξεσπάσματα.

Ωστόσο, εκλήθησαν οι γονείς του Μπρούκλιν οι οποίοι εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για την τοξική σχέση του γιου τους και το δημόσιο... ξεκατίνιασμα κάθε τρεις και λίγο.

Όταν επέστρεψε το ζευγάρι στη Βρετανία συναντήθηκε με τους διάσημους γονείς και τους καθησύχασε ότι όλα είναι καλά μεταξύ τους και δεν υπάρχει κανένα θέμα. Μάλιστα, βρέθηκαν όλοι μαζί σε μια εκδήλωση όπου παρούσα ήταν και αδερφή του Μπρούκλιν, Χάρπερ.

Ο Μπρούκλιν και η Χάνα έδειχναν πολύ αγαπημένοι και ήρεμοι και προέβησαν αρκετά συχνά σε κινήσεις τρυφερές γεμάτες αγάπη, πείθοντας ότι και αυτός ο καβγάς ήταν μια... κακή στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση