GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξέσπασε σε λυγμούς η χήρα του Γραικού: Πολλοί άφησαν υπονοούμενα για μένα - ΒΙΝΤΕΟ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού, μετά τη σύλληψη του εμπόρου κρεάτων για τη δολοφονία του. Τ...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού, μετά τη σύλληψη του εμπόρου κρεάτων για τη δολοφονία του.

Το πτώμα του 59χρονου κτηνοτρόφου εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης θαμμένο - μαζί με το αυτοκίνητό του - στο χωριό Ανατολικό, 25 χλμ. έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Η χήρα του 59χρονου επιχειρηματία, Δέσποινα Τσακαλίδου μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο STAR και συγκλονισμένη ξέσπασε σε λυγμούς. Αποκάλυψε ότι ο 46χρονος έμπορος ήταν με τον σύζυγό της στα σφαγεία της Χαλάστρας την ημέρα που εξαφανίστηκε. Ο κατηγορούμενος συνεργαζόταν με τον Γραικό και αγόραζε από εκείνον κρέατα που τα πουλούσε στο κατάστημά του.

Σε ερώτηση για τον λόγο που εκτιμά πως σκότωσε τον σύζυγό της, η χήρα του κτηνοτρόφου απάντησε ότι είχαν οικονομικές διαφορές.

«Ο σύζυγός μου ήθελε τα χρήματά του. Το ποσό που του χρωστούσε είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έχει ακουστεί. Προφανώς κάτι έγινε και τον σκότωσε», είπε.

«Τα παιδιά μας το περίμεναν μετά από τόσα χρόνια ότι ο πατέρας τους δεν είναι στη ζωή. Νιώθω όμως και μια δικαίωση για όλους εμάς γιατί πολλοί άφησαν υπονοούμενα για μένα και την οικογένειά μου και έβγαλαν μεγάλη κακία. Εμένα όμως δεν με ένοιαζε τι έλεγαν γιατί είχα καθαρή τη συνείδησή μου και ήξερα ότι δεν είχα κάνει τίποτα από αυτά που με κατηγορούσαν. Ήθελα μόνο να μάθω τι συνέβη στον σύζυγό μου. Ασχολούνταν όλοι με τα ξανθά μαλλιά μου, αλλά δεν τους ενδιέφερε πώς νιώθω», τόνισε, κλαίγοντας.

Δείτε το βίντεο του STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση