GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταϊκούρας - Μπακογιάννη: Νέα αναπτυξιακή πολιτική με μείωση φόρων και μεταρρυθμίσεις

Η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας για το 2018, σύμφωνα με το Institute for Management Development (IMD), υποχώρησε στα επί...

Η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας για το 2018, σύμφωνα με το Institute for Management Development (IMD), υποχώρησε στα επίπεδα του 2011, έτος στο οποίο είχε σημειώσει την χειρότερη επίδοσή της, αναφέρουν σε κοινή δήλωσή τους η τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη και ο τομεάρχης Οικονομικών του κόμματος Χρήστος Σταϊκούρας.

Η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη και του Χρήστου Σταϊκούρα

«Η ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας για το 2018, σύμφωνα με το Institute for Management Development (IMD), υποχώρησε στα επίπεδα του 2011, έτος στο οποίο είχε σημειώσει την χειρότερη επίδοσή της.

Επιβεβαιώνεται έτσι ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με την συνειδητή επιλογή της υπερφορολόγησης, δεν κατόρθωσε ποτέ να προσελκύσει επενδύσεις που θα δημιουργούσαν συνθήκες βιώσιμης ανάπτυξης και θα βελτίωναν την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητα της ελληνικής οικονομίας.

Για να γίνει αυτό πράξη, απαιτείται μία νέα αναπτυξιακή πολιτική, με βασικούς άξονες τη μείωση φόρων και εισφορών και την υλοποίηση μεταρρυθμίσεων που θα ενδυναμώσουν την εγχώρια οικονομική δραστηριότητα, θα συμβάλλουν στην προσέλκυση ξένων άμεσων επενδύσεων και θα οδηγήσουν στη δημιουργία πολλών και καλά αμειβόμενων νέων θέσεων απασχόλησης.

Αυτή την πολιτική η σημερινή Κυβέρνηση δεν μπόρεσε να την υλοποιήσει. Ευτυχώς, η ώρα της ανάπτυξης, με Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, φτάνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση