GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνωστός τραγουδιστής έγινε παππούς για δεύτερη φορά

Παππούς έγινε ο γνωστός τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης καθώς η μικρότερη κόρη του έφερε στον κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης ένα υγιέστ...

Παππούς έγινε ο γνωστός τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης καθώς η μικρότερη κόρη του έφερε στον κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η Στεφανία Γονίδη παντρεύτηκε τον μουσικό Στέργιο Βήττα τον περασμένο Μάρτιο στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο μικρός δεν θα πάρει το όνομα του γνωστού τραγουδιστή. Θα βαπτιστεί Βασίλης και πίσω από το όνομα αυτό κρύβεται μία θλιβερή ιστορία. Βασίλη έλεγαν τον μεγάλο αδελφό του Στέργιου Βήττα ο οποίος έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του.

Είναι το δεύτερο εγγόνι για τον γνωστό τραγουδιστή καθώς έγινε για πρώτη φορά παππούς τον Απρίλιο του 2018, όταν κράτησε στην αγκαλιά του το κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο η κόρη του Ασημίνα.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση