GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επανακαταμέτρηση ψήφων ζητεί στο Ωραιόκαστρο ο υποψήφιος δήμαρχος, Παντελής Σκαρλάτος

Την επανακαταμέτρηση των ψήφων και την ταυτοποίηση των άκυρων ψηφοδελτίων ζητά ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου με τον συνδυασμό «αν...

Την επανακαταμέτρηση των ψήφων και την ταυτοποίηση των άκυρων ψηφοδελτίων ζητά ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου με τον συνδυασμό «αν.α.σ.α», Παντελής Σκαρλάτος, μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης του 100% των εκλογικών τμημάτων του δήμου.

«Ο κ. Σκαρλάτος προχωρά στην ενέργεια αυτή με αφορμή την οριακή διαφορά που προέκυψε από την δεύτερη σε κατάταξη παράταξη αλλά και τον αυξημένο αριθμό άκυρων ψηφοδελτίων» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του.

Στον δήμο Ωραιοκάστρου, με ενσωμάτωση 100% και καταμέτρηση ψήφων σε 64 εκλογικά τμήματα, πρώτος αναδείχθηκε ο Παντελής Τσακίρης με ποσοστό 24,35% και 5.041 ψήφους.

Δεύτερος έρχεται ο νυν δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης με ποσοστό 18,60% και 3.851 ψήφους, ενώ με διαφορά 150 ψήφων, ακολουθεί ο κ. Σκαρλάτος με ποσοστό 17,88% και 3.701 ψήφους.

Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση