GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιο ευτυχισμένος με την Τζένιφερ από ότι με την Αντζελίνα: Τι αποκάλυψε ο πρώην σωματοφύλακας του Μπραντ Πιτ

Μια νέα αποκάλυψη έκανε για την προσωπική ζωή του Μπραντ Πιτ ο πρώην σωματοφύλακάς του Kris Herzog στην βρετανική εφημερίδα Mirror. Η σχ...

Μια νέα αποκάλυψη έκανε για την προσωπική ζωή του Μπραντ Πιτ ο πρώην σωματοφύλακάς του Kris Herzog στην βρετανική εφημερίδα Mirror.
Η σχέση του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί τελείωσε οριστικά ύστερα από έντονη διαμάχη για την επιμέλεια των 6 παιδιών και τώρα ο διάσημος ηθοποιός κοιτάζει πίσω, όπως ανέφερε ο πρώην σωματοφύλακάς του.
Ο ίδιος είναι σίγουρος πως ο Μπραντ Πιτ ήταν ευτυχισμένος με την Τζένιφερ Άνιστον.
''Ποτέ δεν τους άκουσα να τσακώνονται, ποτέ δεν άκουσα κάτι αρνητικό πριν γνωρίσει την Αντζελίνα'' και προσέθεσε ''πιστεύω πως η Τζένιφερ τον αγαπούσε και είχε αφοσιωθεί σε αυτόν'', ενώ θυμάται πως η σχέση με την Αντζελίνα Τζολί ήταν διαφορετική υπονοώντας πως ήθελαν να φαίνονται προς τα έξω ως το πιο διάσημο ζευγάρι στον κόσμο.
 Από τότε που χώρισαν το 2005 δεν είχαν καμία επαφή, όμως τον περασμένο Φεβρουάριο ο Μπραντ Πιτ πήγε στο πάρτυ για τα γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον που έγινε 50 ετών και λέγεται πως της ζήτησε να τον συγχωρέσει και αυτή το έκανε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση