GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιάννης ετοιμάζεται να γίνει ο... Μίδας του ΝΒΑ - Δείτε το αστρονομικό συμβόλαιο που θα του προταθεί

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του ΝΒΑ και τα επόμενα χρόνια θα έχει τη δυνατότητα να γίνει ο παίκτης μ...

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του ΝΒΑ και τα επόμενα χρόνια θα έχει τη δυνατότητα να γίνει ο παίκτης με το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ. O «Greek Freak» καταγράφει την μία εντυπωσιακή επίδοση μετά την άλλη, με τον ηγέτη των Μπακς να βρίσκεται στην κορυφαία πεντάδα της φετινής σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας του Μάικ Μπουντενχόλζερ, μάλιστα, δεν αποκλείεται να αλλάξει τα δεδομένα στη Λίγκα και σε οικονομικό επίπεδο. Κι αυτό γιατί το καλοκαίρι του 2020 θα έχει τη δυνατότητα να υπογράψει νέο supermax συμβόλαιο, το οποίο θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στα χρονικά του ΝΒΑ!

Κι αυτό γιατί το νέο συμβόλαιο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, θα ξεπεράσει τα 247 εκατ δολάρια, για μια πενταετία.

Για την ακρίβεια, τον πρώτο χρόνο θα έχει λαμβάνειν 42,6 εκατ, τη δεύτερη σεζόν θα ανέβει στα 46 εκατ, την τρίτη στα 49,5 εκατ, την τέταρτη στα 52,9 εκατ., ενώ την πέμπτη και τελευταία σεζόν του συμβολαίου του το ποσό θα φτάσει στα 56,3 εκατ. δολάρια!

Παράλληλα, ο διεθνής άσος θα έχει τη δυνατότητα στα 31 του να υπογράψει ένα ακόμα πολυετές συμβόλαιο, είτε με τα «ελάφια» είτε με άλλη ομάδα της Λίγκας που θα τον διεκδικήσει.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση