GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκότωσαν ηθοποιό του "Τζέιμς Μποντ" σε ραντεβού μέσω σελίδας γνωριμιών - ΦΩΤΟ

Περισσότερους από 12 άνδρες είχε ληστέψει ο 25χρονος Τζέραλντ Ματοβού αφού τους είχε ναρκώσει με το ναρκωτικό GHB προκειμένου να έρθο...

Περισσότερους από 12 άνδρες είχε ληστέψει ο 25χρονος Τζέραλντ Ματοβού αφού τους είχε ναρκώσει με το ναρκωτικό GHB προκειμένου να έρθουν σε σεξουαλική επαφή. Ένα από τα θύματα έχασε τη ζωή του.

Η δίκη σχετικά με τον φόνο του 54χρονου Έρικ Μίκελς, επιχειρηματία που είχε και μικρούς ρόλους στην ταινία του Τζέιμς Μποντ "Skyfall" αλλά στο "World War Z" με τον Μπραντ Πιτ και τον "Τζακ Ράιαν" με τον Τομ Κρουζ, αποκάλυψε ότι ο ύποπτος φέρεται να είχε σύστημα να κλέβει τους άνδρες με τους οποίους έκλεινε ραντεβού μέσω σελίδας γνωριμιών, την Grindr.

Ο 25χρονος δικάζεται για τον φόνο του Μίκελς, κατηγορούμενος για δηλητηρίαση του επιχειρηματία αφού του έδωσε υπερβολική δόση του GHB για "chemsex", το οποίο είναι συνδυασμός ναρκωτικών ουσιών και σεξ.

Οι Μίκελς και Ματοβού συναντήθηκαν στο κεντρικό Λονδίνο αφού είχαν γνωριστεί μέσω Grindr και πήραν ταξί για να πάνε στο σπίτι του στο Τσένσινγκτον. Το επόμενο πρωινό η 14χρονη κόρη του Μίκελς του έστειλε μήνυμα για να συναντηθούν για γεύμα προτού φύγει για διακοπές. Όταν έλαβε ένα εντελώς ανορθόγραφο και περίεργα διατυπωμένο μήνυμα αντιλήφθηκε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει και προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του. Ένας άγνωστος απάντησε και αμέσως το έκλεισε όταν είπε ποια είναι. Μαζί με τη μητέρα της πήγαν αμέσως στο σπίτι του όπου τον βρήκαν αναίσθητο στο κρεβάτι με μια κουβέρτα να καλύπτει το πρόσωπό του.

Ο Μίκελς είχε τρία παιδιά και χώρισε από τη γυναίκα του το 2010 αφού αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Συνεργός του Ματοβού είναι ο 23χρονος Μπράντον Ντούνμπαρ και οι δυο τους κατηγορούνται ότι νάρκωσαν και έκλεψαν άλλα 11 θύματα τα οποία παραπλάνησαν με την υπόσχεση του σεξ μέσω σελίδας γνωριμιών.

Το έγκλημα έγινε στις 18 Αυγούστου και αποκαλύφθηκε με την έναρξη της δίκης του 25χρονου Ματοβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση