Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Για έναν δήμο ανθρώπινο και ανοικτό στη νέα γενιά

Share it:

Κωνσταντίνος Πολιτάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς με την παράταξη «Πόλη Δύναμη» του Γιώργου Τσούλου.

Πιστεύω οτι ο δήμος πρέπει να συνεργαστεί με τις επιχειρήσεις της Κηφισιάς και να βοηθήσει να δημιουργηθούν συνέργειες για το κοινό καλό. Όπως πχ. να βρούν δουλειές οι κάτοικοι της περιοχής η οποία παρ' όλο που θεωρείται πλούσιος δήμος στην πραγματικότητα έχει υψηλό δείκτη ανεργίας. Ο δήμος πρέπει μέσω της δράσης του και με τη συνεργασία με τις επιχειρήσεις της περιοχής να στηρίζει την πόλη, αλλά και να λειτουργεί ανταποδοτικά προς τους δημότες.

Γεννήθηκα το 1994 στην Κηφισιά, είμαι γιος του γιατρού Ηλία Πολιτάκη και της Βαλεντίνας Παπανικολάου. Αποφοίτησα από την σχολή Μωραΐτη το 2012 και συνέχισα τις σπουδές μου στο τμήμα Βιολογίας του Ανθρώπου του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας.

Στα φοιτητικά μου χρόνια, παράλληλα με τις σπουδές μου έδειξα έντονο ενδιαφέρον για την πολιτική και τα κοινά, και συμμετείχα δυναμικά ως ενεργό μέλος του συλλόγου φοιτητών, διεκδικώντας φοιτητική χορηγία, μείωση διδάκτρων και βελτίωση των συνθηκών στέγασης και σίτισης των οικονομικά ασθενέστερων σπουδαστών, καταθέτοντας παράλληλα προτάσεις για την αναβάθμιση του προγράμματος σπουδών.

Στο παρελθόν έχω εργαστεί στο τομέα του real estate και των βραχυχρόνιων μισθώσεων βοηθώντας αρκετούς συμπολίτες μου με την ενοικίαση διαμερισμάτων μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Επίσης ασχολούμαι μέχρι και σήμερα με το web design, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά του δήμου Κηφισιάς, με διάθεση να προσφέρω και να βοηθήσω για την αλλαγή της πόλης που μεγάλωσα και ζω προς το καλύτερο, εκπροσωπώντας τη γενιά μου που νοιώθει απογοήτευση και απαξίωση από την πολιτική, προσπαθώντας να τους φέρω πιο κοντά στην ενεργό συμμετοχή.

Η δημοτική παράταξη “Πόλη Δύναμη” και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Τσούλος μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία και αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Δέσμευση μου, να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ενα δήμο πιο ανθρώπινο και ανοιχτό για τους δημότες, τις Επιχειρήσεις, τη νέα γενιά και φιλικό προς το Περιβάλλον.

Share it:
Reactions:

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο-γροθιά στη συνείδησή μας! ΠΑΙΔΙΑ χωρίς τετράδια, χωρίς φαγητό, χωρίς φάρμακα...

Μάρω Μπουρδάκου   ΣΚΗΝΕΣ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ...ΣΚΗΝΕΣ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ... ΟΥΓΚΑΝΤΑ..., ένα σχολείο ..600 παι...