GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Νέα Σμύρνη ψήφισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός - ΒΙΝΤΕΟ

«Από σήμερα κιόλας γυρίζουμε σελίδα, γυρίζουμε την πλάτη στο παρελθόν που μας πλήγωσε», δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Σγο...

«Από σήμερα κιόλας γυρίζουμε σελίδα, γυρίζουμε την πλάτη στο παρελθόν που μας πλήγωσε», δήλωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα στη Νέα Σμύρνη, όπου ψήφισε.

Πρόσθεσε, πως πλέον «όλοι έχουν αντιληφθεί, ότι η επιλογή περιφερειάρχη είναι μια πολύ σημαντική απόφαση, μια απόφαση, που δεν πρέπει να παίρνουμε αψήφιστα» και ότι «στις περιφερειακές εκλογές δεν κρίνονται οι εκλογικές εντυπώσεις, αλλά κάτι πολύ μεγαλύτερο».

Ο κ. Σγουρός κατήγγειλε, πως το πρωί στο 1284 εκλογικό τμήμα στην Εκάλη δεν έδωσαν το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής», στην οποία ο ίδιος είναι επικεφαλής, και ζήτησε από το υπουργείο Εσωτερικών να μην επαναληφθεί παρόμοιο φαινόμενο.

«Αυτό είναι το γούρικο ψηφοδέλτιο», είπε ο κ. Σγουρός όταν έριχνε το φάκελο στην κάλπη των περιφερειακών εκλογών.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση