GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οδηγοί αγώνων "έπαιξαν" ξύλο μέσα στην πίστα - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ρινγκ πυγμαχίας μετέτρεψαν την πίστα οι οδηγοί του NASCAR Clint Bowyer και Ryan Newman μετά τον αγώνα στο Charlotte Motor Speedway...

Σε ρινγκ πυγμαχίας μετέτρεψαν την πίστα οι οδηγοί του NASCAR Clint Bowyer και Ryan Newman μετά τον αγώνα στο Charlotte Motor Speedway, το βράδυ του Σαββάτου.

Τα αίματα άναψαν όταν ο Newman χτύπησε τον Bowyer στον πίσω προφυλακτήρα κάνοντας τον τελευταίο έξαλλο. Οι δυο τους είχαν ανταλλάξει χτυπήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα και η διαμάχη κορυφώθηκε όταν ο Bowyer αποφάσισε να του εκφράσει... εμπράκτως την οργή του για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε ο Newman στην πίστα.

Αφού λοιπόν σταμάτησε στα pit lane, ο Bowyer βγήκε από το αμάξι και έτρεξε προς τον αντίπαλό του και τον άρχισε στις γροθιές.

«Το νο 14 μου έκοψε το δρόμο νωρίτερα στον αγώνα. Αν δεν είχα φρενάρει θα τον έφερνα τετακέ» δήλωσε o Newman μετά τον αγώνα.

Και οι δύο οδηγοί κλήθηκαν για απολογία στους υπευθύνους του NASCAR. Τελικά όμως δεν επιβλήθηκαν τελικά ποινές μετά το συμβάν.

Δείτε το βίντεο με το συμβάν:

Tempers getting HOT at the NASCAR All-Star Race. pic.twitter.com/tYONhA1T3b

— FOX Sports (@FOXSports) 19 Μαΐου 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση