GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατσιφάρας: Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας μας έδωσαν δύναμη και αισιοδοξία ενόψει του επαναληπτικού γύρου των εκλογών

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας που σήμερα με την ψήφο τους μας έδωσαν δύναμη και αισιοδοξία ενόψει τ...

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας που σήμερα με την ψήφο τους μας έδωσαν δύναμη και αισιοδοξία ενόψει του επαναληπτικού γύρου των εκλογών την Κυριακή», υπογράμμισε σε δηλώσεις που έκανε τις πρώτες πρωινές ώρες ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, με αφορμή τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά και εν όψει του δεύτερου γύρου, την επόμενη Κυριακή.

Όπως πρόσθεσε, «από σήμερα ξεκινάμε ένα νέο κύκλο συναντήσεων με όλους τους συμπολίτες μας σε κάθε γωνιά της περιφέρειας, συζητάμε ξανά για το σήμερα και το αύριο της Δυτικής Ελλάδας, με όσους μας ψήφισαν, αλλά και με όσους στον πρώτο γύρο των εκλογών πήραν την απόφαση να κάνουν μια διαφορετική επιλογή.»

Επίσης, ανέφερε ότι «σε όλη την διαδρομή μας, στην διοίκηση της περιφέρειας αποδείξαμε ότι για εμάς δεν υπάρχουν στεγανά και διακρίσεις, δεν υπάρχουν χρώματα και διαχωριστικές γραμμές παρά μόνο ανοικτές πόρτες, ανοικτές αντιλήψεις, καθαρές κουβέντες, έντιμες συμπεριφορές και ειλικρίνεια.»

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση