GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η γυμνή διαμαρτυρία της Έμιλι Ραταϊκόφσκι για τις αμβλώσεις

Την αντίθεσή της στο νόμο που απαγορεύει τις αμβλώσεις στις ΗΠΑ θέλησε να εκφράσει η Έμιλι Ραταϊκόφσκι με τον δικό της τρόπο. Στο Inst...

Την αντίθεσή της στο νόμο που απαγορεύει τις αμβλώσεις στις ΗΠΑ θέλησε να εκφράσει η Έμιλι Ραταϊκόφσκι με τον δικό της τρόπο.
Στο Instagram ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ίδια να είναι γυμνή και να έχει καλύψει μόνο τα επίμαχα μέρη σχολιάζοντας: ''Ψήφισαν την απαγόρευση των αμβλώσεων ακόμα και στην περίπτωση του βιασμού. Αυτοί οι άνδρες επέβαλαν την θέλησή τους στο σώμα των ίδιων των γυναικών'' και προσέθεσε ''Είναι μια προσπάθεια να προστατεύσουν την πατριαρχία''.
Το 27χρονο μοντέλο συνέχισε γράφοντας πως οι πολιτείες που απαγορεύουν τις αμβλώσεις έχουν τις περισσότερες γυναίκες και είναι μια κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων τους και προσέθεσε ότι οι γυναίκες πρέπει να είναι ελεύθερες να αποφασίζουν για το σώμα τους.
Η φωτογραφία σε λιγότερο από 5 ώρες πήρε περισσότερα από 1.5 εκατομμύρια likes. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση