GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Ο Πρωθυπουργός πρέπει να παραιτηθεί και η χώρα να οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη», επεσήμανε στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, «από μια κυβέρνηση με νωπή την εμπιστοσύνη τ...

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη», επεσήμανε στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, «από μια κυβέρνηση με νωπή την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού».

«Ο πρωθυπουργός οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του. Για το καλό του τόπου πρέπει να παραιτηθεί και η χώρα να οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές το συντομότερο δυνατόν, αυτή είναι η μόνη καθαρή λύση», ζήτησε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ διαβεβαίωσε ότι «είμαι εδώ για να ενώσουμε όλους τους 'Ελληνες και να βάλουμε την πατρίδα σε μια νέα πιο αισιόδοξη εποχή».

«Η Ελλάδα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ», δήλωσε σε άλλο σημείο ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Δεν περιμένει πανηγύρια, αλλά σκληρή δουλειά. Στην καρδιά μου δεν υπάρχουν πολλοί, δεν υπάρχουν λίγοι. Υπάρχει μόνο η Ελλάδα, όλες οι Ελληνίδες, όλοι οι Έλληνες. Από αύριο ξεκινώ ένα καινούργιο αγώνα. Θα γυρίσω και πάλι ολόκληρη την Ελλάδα για να πείσω όσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες ότι αξίζουμε την ευκαιρία. Για να κάνουμε μαζί πραγματικότητα την ελπίδα που γεννιέται σήμερα σε μία πορεία αναγέννησης της χώρας από την οποία κανείς δεν περισσεύει».

Καταλήγοντας, ανέφερε: «Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και εμπιστοσύνη σας. Σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ πολύ σκληρά για να σας την ανταποδώσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση