GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακάρ: Στην Αθήνα συζητάμε όλα τα θέματα για Αιγαίο, Κύπρο και ανατολική Μεσόγειο

Στην επίσκεψη της αντιπροσωπείας του υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας στην Αθήνα για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αναφέρθηκε ο Χο...

Στην επίσκεψη της αντιπροσωπείας του υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας στην Αθήνα για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αναφέρθηκε ο Χουλουσί Ακάρ σε συνομιλία που είχε με Τούρκους δημοσιογράφους.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, ο Ακάρ δήλωσε: «τους υποδέχθηκαν καλά. Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν μέχρι την Παρασκευή. Αν χρειαστεί θα παραταθούν. Τους είπαμε "βάλτε στο τραπέζι όλα τα προβλήματα που προκύπτουν ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, στο Αιγαίο, στην Κύπρο και στην ανατολική Μεσόγειο". Όλοι να θέσουν τις δικές τους θέσεις. Εμείς είμαστε υπέρ της ειρήνης και φιλίας. Δεν απειλούμε κανέναν . Απλά προσπαθούμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τα δίκαια αυτού του υπερήφανου λαού».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν χάσει μέρος της δύναμης τους από τις συνεχόμενες συλλήψεις και απομακρύνσεις αξιωματικών, ο Ακάρ απάντησε πως «κανένας μην προσπαθήσει να δοκιμάσει τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις. Κανένας μην μπει στη συζήτηση της δύναμης αποτροπής της Τουρκίας».

Μάλιστα, ο Χουλουσί Ακάρ αποκάλυψε πως « για τους S-400 ήδη προσωπικό μας έχει ταξιδέψει στη Μόσχα και ξεκίνησε η εκπαίδευση τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση