GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγγελική Νικολούλη: Πότε κατάλαβα ότι είχα δίπλα μου τον δολοφόνο του Γραικού - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένη από την αγριότητα που επέδειξε ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού, δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη...

Συγκλονισμένη από την αγριότητα που επέδειξε ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού, δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη, μιλώντας στον Alpha, σχολιάζοντας ότι ο 46χρονος "συμπεριφέρθηκε σαν να είχε θάψει ζώο”.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε μάλιστα το πότε αντιλήφθηκε η ίδια ότι ο 46χρονος ήταν ο δολοφόνος του άτυχου κτηνοτρόφου. Όπως είπε, στη διαδρομή που έκαναν μαζί μέχρι τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ για την τηλεοπτική της εκπομπή, “οι υποψίες μου έδεσαν γιατί εκείνη την ώρα είχα την αίσθηση ότι δίπλα μου είχα τον δολοφόνου του Γραικού” και εξήγησε ότι ο δράστης έπεφτε σε αντιφάσεις.

Συγκλονίζουν, δε, τα λόγια του 46χρονου στη δημοσιογράφο: “Αλίμονο βρε Αγγελικούλα, αν κάθε φορά που σφάζουμε ζώα εξαφανίζουμε και έναν άνθρωπο. Τι το πέρασες εδώ, Αμερική; Δεν γίνονται εδώ τέτοια πράγματα”, της είπε αρχικά.

Σε άλλο σημείο της κουβέντας τους, όμως, σχολίασε: “Αγγελικούλα δυστυχώς για τα χρήματα γίνονται πολλά. Για τα χρήματα κανείς σκοτώνει άνθρωπο...”.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση