GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΙΚΗ Τσισιπά εναντίον Ναδάλ-Σήμερα παίζει στον τελικό

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Ναδάλ στο χώμα, στη Μαδρίτη και προκρίθηκε στον τελικό. Με μία μεγαλειώδη εμφάνιση ο Έλληνας τενίστας επι...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Ναδάλ στο χώμα, στη Μαδρίτη και προκρίθηκε στον τελικό. Με μία μεγαλειώδη εμφάνιση ο Έλληνας τενίστας επικράτησε για πρώτη φορά απέναντι στον σπουδαίο Ισπανό και ο Έλληνας τενίστας έγινε μόλις ο 14ος που το καταφέρνει.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο του σετ απέναντι στον Ναδάλ, όμως στην πραγματικότητα τη νίκη την πήρε στο δεύτερο. Ναι, στο σετ που έχασε και μάλιστα με εμφατικό τρόπο από τον Ισπανό.
Ο "Ράφα" με τον κόσμο στο πλευρό του μπήκε αποφασισμένος. Έπαιξε όσο πιο επιθετικά μπορούσε και κυριάρχησε στο κορτ. Αυτό δηλαδή που είχε κάνει και στις προηγούμενες συναντήσεις του με τον Έλληνα τενίστα. Μόνο που αυτή τη φορά η αντίδραση του Τσιτσιπά ήταν διαφορετική.
Με εξαίρεση μία δύο στιγμές κατά τη διάρκεια του σετ δεν έχασε την ψυχραιμία και τη συγκέντρωσή του και αυτό αποδείχτηκε καθοριστικό για τη συνέχεια του αγώνα.
Ήταν καθοριστικό γιατί όπως φάνηκε ο Ναδάλ δεν περίμενε κάτι τέτοιο έχοντας προφανώς στο μυαλό την εικόνα των προηγούμενων αναμετρήσεων. Εκεί όπου ο Τσιτσιπάς παραδινόταν και εκνευριζόταν όταν δεν μπορούσε να αντιδράσει στα χτυπήματα του Ισπανού.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δημιούργησε τέσσερα match point για να καταφέρει να φθάσει στη νίκη!
Πλέον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Κυριακής (12/5, 19.30) τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος επικράτησε στον άλλο ημιτελικό επί του Ντόμινικ Τιμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση