GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φλαμπουράρης: Μέλημα της κυβέρνησης η προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων των τραπεζοϋπαλλήλων

Το μέλημα της κυβέρνησης δεν είναι η εμπλοκή της στα επιχειρηματικά σχέδια των τραπεζών, αλλά η ουσιαστική στήριξη των εργατικών δικα...

Το μέλημα της κυβέρνησης δεν είναι η εμπλοκή της στα επιχειρηματικά σχέδια των τραπεζών, αλλά η ουσιαστική στήριξη των εργατικών δικαιωμάτων, αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, σε ανακοίνωσή του, με αφορμή σχόλια για χθεσινές δηλώσεις του.

Η ανακοίνωση του Αλ. Φλαμπουράρη

"Προκαλεί οργή η εσκεμμένη παρερμηνεία των χθεσινών δηλώσεων του Υπουργού Επικρατείας για την προστασία των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων στη διαχείριση των «κόκκινων» δανείων στην τράπεζα Πειραιώς. Η προστασία των θέσεων εργασίας και των εργασιακών δικαιωμάτων δεν αφορά μόνο την Τράπεζα Πειραιώς αλλά συνολικά όλες τις εγχώριες Τράπεζες.

Δηλώνουμε επίσης και προς εκείνους που θεώρησαν την προχθεσινή δήλωση στήριξης του Υπουργού Επικρατείας προς τους εργαζομένους στην Τράπεζα Πειραιώς ως προεκλογικό πυροτέχνημα, πόσο μάλλον ως υπηρεσία προς τους τραπεζίτες, ότι το μέλημα αυτής της κυβέρνησης δεν είναι η εμπλοκή της στα επιχειρηματικά σχέδια των Τραπεζών, αλλά η ουσιαστική στήριξη των εργατικών δικαιωμάτων".

Η ΟΤΟΕ

Τη δήλωση του υπουργού Επικρατείας για τη διαχείριση των "κόκκινων" δανείων και τα δικαιώματα των εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς είχε επικρίνει χθες με ανακοίνωσή της η ΟΤΟΕ ( Ομοσπονδία των Τραπεζοϋπαλλήλων).

«Δυστυχώς, δύο μόλις μέρες πριν από τις ευρωεκλογές, οι εγγυήσεις της ελληνικής Κυβέρνησης στα εργασιακά δικαιώματα των τραπεζοϋπαλλήλων της Τράπεζας Πειραιώς, αφορούν… στο «μέλλον» τους σε μία άλλη εταιρεία (εκτός τράπεζας) και μάλιστα με έναν τρόπο, που ουσιαστικά προαναγγέλλει, ότι οι εργαζόμενοι στα κόκκινα δάνεια θα πάψουν να είναι τραπεζοϋπάλληλοι και θα χάσουν όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από τις συμβάσεις τους με τις τράπεζες», σημείωσε η ΟΤΟΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση