GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύμα του "Ορέστη" αποκαλύπτει: Έστηνε καρτέρι σε εμπορικά κέντρα και στάσεις λεωφορείων - ΒΙΝΤΕΟ

Ακόμη και λίγες ώρες πριν από τη σύλληψή του ο serial killer της Κύπρου παραφυλούσε σε εμπορικά κέντρα και στάσεις λεωφορείων για να ...

Ακόμη και λίγες ώρες πριν από τη σύλληψή του ο serial killer της Κύπρου παραφυλούσε σε εμπορικά κέντρα και στάσεις λεωφορείων για να ψαρέψει και νέα θύματα, όπως αποκάλυψε γυναίκα από τις Φιλιππίνες μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η γυναίκα, τρεις ημέρες πριν εντοπιστεί το άψυχο σώμα της Μαίρη Ρόουζ στο φρεάτιο του μεταλλείου του Μιτσερού και έτσι αποκαλυφθεί η φρίκη της δράσης του κατά συρροή δολοφόνου, προσεγγίστηκε από τον "Ορέστη", ο οποίος με επιμονή επιχείρησε να την οδηγήσει στο αυτοκίνητό του.

"Τον συνάντησα σε κεντρικό πολυκατάστημα στις 11 Απριλίου, την Πέμπτη το πρωί πριν συλληφθεί. Ήταν πολύ καλός, με ρώταγε 'πώς είσαι, από πού είσαι, πόσα χρόνια είσαι στην Κύπρο;" Και μετά μου είπε "θέλεις δουλειά, μερική απασχόληση;". Και ξαφνικά με συνόδευσε από το πολυκατάστημα στη στάση του λεωφορείου".

Και πρόσθεσε: "Με ρώτησε πόσα χρήματα παίρνω την ώρα στη δουλειά μου. Του είπα 6 ευρώ την ώρα. Μου λέει "δεν πειράζει, έχω πολλά λεφτά". Μου ζητούσε να πάω μαζί του αλλά του έλεγα "όχι, όχι , δεν θέλω γιατί έχω δουλειά". Μου πρότεινε να μου δώσει περισσότερα λεφτά, όσα ήθελα, αν ήθελα να πάω σουπερμάρκετ θα μου έπαιρνε ό,τι ήθελα. Αν τον δεις μοιάζει πολύ καλός, αλλά τα μάτια του δεν ήταν. Τα μάτια του ήταν σαν του... διαβόλου".

Τις τελευταίες ημέρες ελευθερίας του ο λοχαγός προσπάθησε να ακολουθήσει με ψυχραιμία το πρόγραμμά του ώστε να μην κινήσει υποψίες. Όμως όταν βρίσκεται μόνος του επιχειρεί να εξαφανίσει στοιχεία που τον δένουν με τα θύματά του. Στο σπίτι του ανακαλύφθηκαν σχοινιά μονωτικές ταινίες και καλώδια με τα οποία έδενε τα θύματά του και οι βαλίτσες με το τσιμεντομπλόκ.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση