GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βελόπουλος: Τείχος και ναρκοπέδιο στον Έβρο για να αντιμετωπιστεί η μετανάστευση

Να χτιστεί τείχος από το Δέλτα του Έβρου μέχρι το Τριεθνές και παράλληλα να ναρκοθετηθεί η περιοχή, προτείνει ο Κυριάκος Βελόπουλος, ...

Να χτιστεί τείχος από το Δέλτα του Έβρου μέχρι το Τριεθνές και παράλληλα να ναρκοθετηθεί η περιοχή, προτείνει ο Κυριάκος Βελόπουλος, για να αντιμετωπιστεί η παράνομη μετανάστευση.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Σκάι, ο κ. Βελόπουλος, ανέφερε ότι οραματίζεται μία χριστιανική Ευρώπη χωρίς Μουσουλμάνους τονίζοντας: «Η Ευρώπη πρέπει να στεγανοποιηθεί».

Επανέλαβε ότι στηρίζει την θανατική καταδίκη στην Ελλάδα για εμπόρους ναρκωτικών βιαστές και δουλέμπορους, θέτοντας ωστόσο την τελική απόφαση στην κρίση του λαού, ο οποίος θα αποφασίζει για τη μοίρα του θύτη με δημοψήφισμα.

Χαρακτήρισε τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές «μητέρα των μαχών» και δήλωσε ότι το ψηφοδέλτιο του κόμματός του είναι ήδη έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση