GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παππάς: Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας - ΒΙΝΤΕΟ

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς επανέλαβε ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τ...

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς επανέλαβε ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και χαρακτήρισε σπασμωδική την κίνηση της ΝΔ να ζητήσει από το ΕΣΡ να απαγορευτεί η μετάδοση της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος.

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Πρωινή Βάρδια», με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά, τόνισε ότι για πρώτη φορά και από την εποχή του αείμνηστου Μιλτιάδη Έβερτ, η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει να κάνει ανοιχτή συγκέντρωση στην Αθήνα και επιλέγει ένα κλειστό χώρο.

Όπως είπε ο Νίκος Παππάς ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τερματίσει δεύτερος στις εκλογές.

Μιλώντας για τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρα ανέφερε ότι ήταν ο πιο αποτυχημένος υπουργός Οικονομικών στη διάρκεια της κρίσης και τόνισε ότι κάθε φορά που πάει καλά η οικονομία ο κ Στουρνάρας παρεμβαίνει ι για να κάνει συστάσεις. Δεν κοιτάει τη δουλειά του και κατά το παρελθόν έχει κάνει ακραίες δηλώσεις, είπε ο Νίκος Παππάς.

Δείτε το βίντεο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση