GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σας ενδιαφέρει: Ο Δήμος Αθηναίων επιστρέφει τις πινακίδες για τις εκλογές - Ποιοι εξαιρούνται

Τις πινακίδες που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία επιστρέφει ο Δήμος Αθηναίων στους ιδιοκτήτες των οχημάτων ενόψει των εκλο...

Τις πινακίδες που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία επιστρέφει ο Δήμος Αθηναίων στους ιδιοκτήτες των οχημάτων ενόψει των εκλογών. Συγκεκριμένα οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τις πινακίδες από σήμερα Τετάρτη 22 Μαΐου έως και την Παρασκευή 24 Μαΐου προκειμένου να διευκολυνθούν στις μετακινήσεις τους για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 9.00 το πρωί έως τις 3.00 το απόγευμα.

Δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση