GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάικ Πένς: Πρέπει να συνεργαστούμε με τον Καναδά για την κρίση στη Βενεζουέλα

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς δήλωσε σήμερα ότι η αμερικανική και η καναδική κυβέρνηση πρέπει να συνεργαστούν για να κρατήσουν ...

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς δήλωσε σήμερα ότι η αμερικανική και η καναδική κυβέρνηση πρέπει να συνεργαστούν για να κρατήσουν υπόλογο τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο και να αποκαλύψουν την επιρροή της Κούβας.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε για να κρατήσουμε υπόλογο τον Μαδούρο για τις ενέργειές του – να εκθέσουμε την κακόβουλη επιρροή της Κούβας – και να σταθούμε στο πλευρό του λαού της Βενεζουέλας μέχρι να αποκατασταθεί η ελευθερία και η δημοκρατία», τόνισε σε δημοσιογράφους ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μετά από συνάντησή του με τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό στην Οτάβα.

«Η Κούβα μπορεί δυνητικά να διαδραματίσει έναν πολύ θετικό ρόλο στην ευημερία και την μελλοντική σταθερότητα της Βενεζουέλας», δήλωσε από την πλευρά του ο Τριντό.

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό δεσμεύτηκε σε νέα καλέσματα για διαδηλώσεις στους δρόμους της Βενεζουέλας, αφότου οι συνομιλίες που διεξήχθησαν στην Νορβηγία μεταξύ αντιπροσωπειών των δύο πλευρών στην λατινοαμερικανική χώρα, κατέληξαν χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει απειλήσει να επιβάλει «ολοκληρωτικό εμπάργκο» στην Κούβα αν δεν σταματήσει αμέσως τη στρατιωτική της στήριξη προς τον Μαδούρο.

Η Αβάνα αρνείται αυτό τον ισχυρισμό.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση