GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει ο πατριός του Πάνου Ζάρλα: Έφυγε από το πάρτι γενεθλίων του και σκοτώθηκε - ΒΙΝΤΕΟ

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Παρασκευής σε τροχαίο που είχε με ...

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Παρασκευής σε τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στη Λεωφόρο Συγγρού.

“Αν και δεν είμαι ο βιολογικός του πατέρας τον μεγάλωσα από επτά ετών παιδί και έχω το βαρύ και το θλιβερό καθήκον να τον θάψω στα 28 του χρόνια πάλι εδώ στη Μυτιλήνη. Δυστυχώς, η ζωή παίζει διαφορετικά παιχνίδια για τον καθένα. Ο Πάνος ήταν ένα παιδί γελαστό, καλοπροαίρετο, φιλότιμο, αλλά το νήμα της ζωής του κόπηκε απότομα. Μας ήρθε κεραμίδα. Δεν το περίμενε κανένας. Δεν μπορώ να πω κάτι τώρα, δεν είμαι και σε θέση να μιλήσω. Δεν είχε ιδιαίτερη αγάπη στις μηχανές. Την είχε μόνο για να πηγαίνει στις δουλειές του”, δήλωσε συντετριμμένος ο πατριός του Πάνου Ζάρλα, μιλώντας στην εκπομπή του STAR 'Αλήθειες με τη Ζήνα'.

“Η μητέρα του ήταν από προχθές εκεί για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του. Όπως η ίδια μου μετέφερε, γιόρταζαν σε ένα μαγαζί και μετά ο Πάνος έφυγε για να πάει να βρει τους φίλους του για να συνεχίσει. Η μητέρα του έφυγε με μία φίλη της. Ήταν μαζί με τη μητέρα του λίγο πριν από το τροχαίο, έκαναν τα γενέθλια του σε ένα μαγαζί. Ο Πάνος ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά, ήταν τέτοια η ψυχή του που ήταν σαν μωρό παιδί”, πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση