GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερουλάνος: Κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού - ΒΙΝΤΕΟ

«Κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού, ανεξάρτητα από εισοδηματικά κριτήρια» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάν...

«Κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού, ανεξάρτητα από εισοδηματικά κριτήρια» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος κατά την επίσκεψή του στο Δημοτικό Βρεφοκομείο του δήμου Αθηναίων.

Ο κ. Γερουλάνος συναντήθηκε με τους εργαζομένους και την πρόεδρο του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών κ. Πόπη Γιαννοπούλου, κατά την επίσκεψή του στο κτήριο της οδού Ρόδου, όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες και τα μαγειρεία του Δημοτικού Βρεφοκομείου.

Επίσης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το προσωπικό για την οργάνωση και τη λειτουργία των 72 βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου Αθηναίων, στους οποίους φιλοξενούνται και σιτίζονται σήμερα περισσότερα από 4.500 παιδιά.

Στη συνέχεια, ο Παύλος Γερουλάνος επισκέφθηκε τον παιδικό σταθμό της οδού Παλαμηδίου στον Κολωνό και συνομίλησε με τις δασκάλες για τις συνθήκες φροντίδας και μάθησης των μικρών Αθηναίων.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να κρατήσουμε εδώ τις οικογένειες που ζουν στην Αθήνα. Για να το πετύχουμε, οφείλουμε να εξασφαλίσουμε τις κατάλληλες υποδομές, ώστε να μη μένει κανένα παιδί εκτός βρεφονηπιακού σταθμού, ανεξαρτήτως εισοδηματικών κριτηρίων. Ξεκινάμε από την πρώτη μέρα την αναβάθμιση των παιδικών σταθμών ώστε να πληρούν όλες τις προδιαγραφές λειτουργίας και τη δημιουργία νέων στις περιοχές με τις μεγαλύτερες ανάγκες, όπως τα Σεπόλια και η Ριζούπολη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση