GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επανεκλογή Μπέου στον Βόλο

Επικράτηση του συνδυασμού του Αχιλλέα Μπέου καταγράφεται στον Βόλο, με ποσοστό που ξεπερνούν το 55%, κάτι που σημαίνει ότι επανεκλέγε...

Επικράτηση του συνδυασμού του Αχιλλέα Μπέου καταγράφεται στον Βόλο, με ποσοστό που ξεπερνούν το 55%, κάτι που σημαίνει ότι επανεκλέγεται από σήμερα και δεν θα διεξαχθεί β' γύρος στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Η οδός Ιάσονος, όπου βρίσκεται το εκλογικό κέντρο του Αχιλλέα Μπέου, αλλά και άλλοι δρόμοι, έχουν κλείσει από υποστηρικτές του.

Την ίδια ώρα, προβληματισμός επικρατεί στα στρατόπεδα των αντιπάλων του, όπου κανένας από όσους είχαν πάρει επίσημο κομματικό χρίσμα, δεν κατάφερε να λάβει ένα ικανοποιητικό ποσοστό.

Η Νάνσυ Καπούλα που υποστηρίχθηκε από τη ΝΔ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 15% και στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και ο Ιάσονας Αποστολάκης που υποστηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και έλαβε μία ποσοστιαία μονάδα λιγότερη.

Ο υποστηριζόμενος από το ΚΙΝΑΛ, Απόστολος Παπαδούλης, κινείται γύρω από το 10% και ο κ. Ριζόπουλος που υποστηρίχθηκε από το ΚΚΕ παραμένει κάτω από το 8%.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση