GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωνία για τον θρυλικό Κένι Ρότζερς - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν τον θρυλικό αστέρα της Country μουσικής Κένι Ρότζερς να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και να α...

Πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν τον θρυλικό αστέρα της Country μουσικής Κένι Ρότζερς να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και να αργοπεθαίνει στο νοσοκομείο.

Με ανάρτησή του στο instagram οι διαχειριστές του λογαριασμού του προχώρησαν σε μία ανακοίνωση εκ μέρους του 80χρονου καλλιτέχνη επιθυμώντας να καθησυχάσουν τα εκατομμύρια θαυμαστών του ανά τον πλανήτη.

Όπως τονίζεται μεταξύ άλλων, ο Κένι εισήχθη στο νοσοκομείο της Τζόρτζια με συμπτώματα αφυδάτωσης. Ωστόσο θα παραμείνει στο νοσοκομείο για να ολοκληρωθεί η θεραπεία του και να επανακτήσει τις δυνάμεις του πριν λάβει εξιτήριο. Εκτιμά την ανησυχία και τις ευχές για ταχεία ανάρρωση που έχει λάβει από τους θαυμαστές και σας διαβεβαιώνει ότι σχεδιάζει να παραμείνει στη ζωή για πολλά χρόνια ακόμη" επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, ο Κένι έχει κερδίσει περισσότερα από 16 πλατινένια άλμπουμ και ένα διαμαντένιο με πωλήσεις περισσότερες από 10 εκατομμύρια. Έχει 24 Νο 1 επιτυχίες, 11 Νο 1 άλμπουμ, 25 Top 10 country άλμπουμ και έχει κερδίσει τρία Grammys, οκτώ βραβεία από την Ακαδημία της Country- ACM και έξι βραβεία από το Country Music Association.

Εισήχθη στο Country Music Hall of Fame το 2013 και έλαβε το Willie Nelson Lifetime Achievement Award στα βραβεία του CMA το 2013. Ανέβαλε την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του 2018 λόγω προβλημάτων υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση