GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κίνηση του πρίγκιπα Χάρι προς την οικογένεια της Νταϊάνα που τον απομάκρυνε από τον αδερφό του

Δεν ξέχασε την μητέρα του ο πρίγκιπας Χάρι στην γέννηση του πρώτου παιδιού του. Το παλάτι του Κένσιγκτον εξέδωσε ανακοίνωση για την γένν...

Δεν ξέχασε την μητέρα του ο πρίγκιπας Χάρι στην γέννηση του πρώτου παιδιού του.
Το παλάτι του Κένσιγκτον εξέδωσε ανακοίνωση για την γέννηση του αγοριού και σε αυτήν αναφέρονται τα μέλη της οικογένειας που ενημερώθηκαν.
Η πρώτη που το έμαθε ήταν η βασίλισσα Ελισσάβετ και ύστερα ο Δούκας του Εδιμβούργου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, η Δούκισσα της Κορνουάλης, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ αλλά και τα αδέρφια της Νταϊάνα Τζέιν, Σάρα και Ερλ Σπένσερ.
Με αυτό τον τρόπο ο πρίγκιπας Χάρι έκανε σαφές πως τα αδέρφια της μητέρας του είναι σημαντικό μέρος της οικογένειάς του και της ζωής του. Μια απόφαση που το παλάτι έπρεπε να την σεβαστεί.
Αυτό δεν το έκανε ο αδερφός του Γουίλιαμ.
Στην γέννηση του τρίτου παιδιού του τον Απρίλιο του 2018, ο ίδιος και η Κέιτ Μίντλετον ενημέρωσαν την βασίλισσα Ελισσάβετ, τον Δούκα του Εδιμβούργου, τον πρίγκιπα της Ουαλίας, την Δούκισσα της Κορνουάλης, τον πρίγκιπα Χάρι και όλα τα μέλη των δύο οικογενειών, όπως έγραφε η επίσημη ανακοίνωση.
Σημειώνεται ότι η μεγαλύτερη αδερφή της μητέρας του, Τζέιν, είναι σαν δεύτερη μητέρα για τον πρίγκιπα Χάρι και είχε προσκληθεί πέρυσι στον γάμο του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση