GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Κυνηγά» Αγιού ο Ολυμπιακός, πλησιάζει σε Ματέο Γκαρσία

Ο Αντρέ Αγιού είναι το νέο όνομα που μπήκε στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον Γκανέζο ακραίο «κυνηγό» της Σουόνσ...

Ο Αντρέ Αγιού είναι το νέο όνομα που μπήκε στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον Γκανέζο ακραίο «κυνηγό» της Σουόνσι, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στη Φενέρμπαχτσε και έπαιξε σε 38 παιχνίδια, έχοντας 5 γκολ και 1 ασίστ.

Ο διεθνής άσος έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Ματιέ Βαλμπουενά στη Μαρσέιγ και στην τουρκική ομάδα, η οποία διατηρούσε οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι που έφτανε τα 12 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, παραμένουν στο προσκήνιο οι περιπτώσεις του Μάρτιν Σκρτελ και του Ισλάμ Σλιμανί, με χθεσινά δημοσιεύματα στην Τουρκία να υποστηρίζουν ότι οι Πειραιώτες δεν εγκαταλείπουν την προσπάθειά τους για τον Αλγερινό επιθετικό.

Το ίδιο ισχύει για τον Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό, αφού οι ερυθρόλευκοι του έχουν καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο για 1+1 χρόνο. Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι ο παίκτης ζητάει κλειστό διετές.

Αντίθετα, όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Ματέο Γκαρσία από τη Λας Πάλμας βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες από τη χώρα της Ιβηρικής.

Μετά από μία σειρά επαφών των Πειραιωτών με τους Ισπανούς και τους εκπροσώπους του Αργεντινού εξτρέμ φαίνεται πως είναι κοντά σε συμφωνία.

Εκείνο που απομένει είναι να βρεθεί η «φόρμουλα» και να ικανοποιηθούν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Δηλαδή η Λας Πάλμας, ο Ολυμπιακός και ο Άρης, ο οποίος φέρεται να διατηρεί κάποια δικαιώματα στον 22χρονο ακραίο επιθετικό.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση