GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διχάζει τους Ταϊλανδούς ο γάτος του νέου Βασιλιά...

Οι ζωόφιλοι στην Ταϊλάνδη αναρωτιούνται αν ο σιαμαίος γάτος που δόθηκε ως δώρο στον βασιλιά της Ταϊλάνδης κατά την ενθρόνισή του και στην...

Οι ζωόφιλοι στην Ταϊλάνδη αναρωτιούνται αν ο σιαμαίος γάτος που δόθηκε ως δώρο στον βασιλιά της Ταϊλάνδης κατά την ενθρόνισή του και στην βασίλισσά του ήταν αληθινός ή όχι.
Η Ταϊλάνδη έχει τριήμερους εορτασμούς για τη στέψη του 66χρονου βασιλιά Μάχα Βατζιραλόνγκορν που ενθρονίστηκε το Σάββατο στη διάρκεια περίπλοκων τελετουργικών.
Είναι παράδοση στις στέψεις των βασιλέων στην Ταϊλάνδη να δωρίζεται μια γάτα και διάφορα συμβολικά αντικείμενα για το σπίτι, στον νέο μονάρχη κατά τη διάρκεια της ιδιωτικής τελετής ευλογίας της Βασιλικής Κατοικίας, που έγινε το Σάββατο στην κατοικία Chakrabat Biman.
Οι γάτες θεωρούνται γούρι από πολλούς Ταϊλανδούς και η παράδοση να δίνονται ως δώρο για τα εγκαίνια του σπιτιού συμβολίζει ένα καλά στεριωμένο σπιτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση