GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικολάς Μαδούρο: Δεν περιμένω άλλη προδοσία από τα παιδιά του Τσάβες

Συνάντηση με τους στρατιωτικούς είχε την Παρασκευή ο Νικολάς Μαδούρο. Κατά την διάρκεια της  συνάντησης ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας υπενή...

Συνάντηση με τους στρατιωτικούς είχε την Παρασκευή ο Νικολάς Μαδούρο.
Κατά την διάρκεια της  συνάντησης ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας υπενήχθη ότι πλέον δεν εμπιστεύεται την στρατιωτική ηγεσία της χώρας και προσέθεσε πως ξέρει ποιοι έχουν επαφές με τους αντιπάλους.
Τους διαβεβαίωσε πως ποτέ δεν σκέφτηκε να εγκαταλείψει την χώρα διαψεύδοντας έτσι τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών Μάικ Πομπέο και είπε ότι είναι πρόθυμος να δώσει την ζωή του για την χώρα, επειδή η αποστολή του είναι να συνεχίσει το έργο του Ούγκο Τσάβες.
Έκανε λόγο για συνωμοσία εναντίον του λαού της Βενεζουέλας και προσέθεσε πως δεν περιμένει άλλη προδοσία από τα παιδιά του Τσάβες, διαφορετικά θα επιβληθούν παραδειγματικά μέτρα.
Τέλος προσπάθησε να τους πείσει λέγοντας πως αν φύγει αυτός από την εξουσία, τότε οι στρατιωτικοί θα χάσουν τα προνόμια τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση