GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβάτης πέθανε την ώρα της πτήσης από υπερβολική δόση κοκαΐνης

Ένας Ιάπωνας, που είχε καταπιεί 246 σακουλάκια με κοκαΐνη, πέθανε στη διάρκεια πτήσης, όπως ανακοίνωσαν οι μεξικανικές Αρχές. Σύμφωνα...

Ένας Ιάπωνας, που είχε καταπιεί 246 σακουλάκια με κοκαΐνη, πέθανε στη διάρκεια πτήσης, όπως ανακοίνωσαν οι μεξικανικές Αρχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εισαγγελίας της Πολιτείας Σονόρα (βορειοδυτικά), ο 42χρονος άνδρας είχε αναχωρήσει από την Μπογκοτά της Κολομβίας, άλλαξε αεροσκάφος στο Μεξικό και είχε τελικό προορισμό τη Ναρίτα, στην κεντρική Ιαπωνία.

Το αεροσκάφος χρειάστηκε να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Χερμοσίγιο, λόγω της κρίσης που υπέστη ο επιβάτης. «Το πλήρωμα συνειδητοποίησε ότι ένας επιβάτης είχε σπασμούς και ζήτησε την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους στο Χερμοσίγιο», διευκρίνισε η Εισαγγελία στην ανακοίνωση της.

Μετά την προσγείωση, οι γιατροί που έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Έπειτα από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του Ιάπωνα επήλθε από υπερβολική δόση, έπειτα από την κατάποση 246 σακουλιών με κοκαΐνη, τα οποία είχαν περάσει απαρατήρητα στον έλεγχο του αεροδρομίου.

Πηγή: Ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση