GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πατέρας ξανά ο Πούτιν; Φήμες θέλουν την κρυφή ερωμένη του να φέρνει στη ζωή δίδυμα - ΦΩΤΟ

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν την εδώ και χρόνια κρυφή ερωμένη του Βλαντίμιρ Πούτιν, πρώην χρυσή Ολυμπιονίκη της ρυθμικής, Αλίνα Καμπ...

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν την εδώ και χρόνια κρυφή ερωμένη του Βλαντίμιρ Πούτιν, πρώην χρυσή Ολυμπιονίκη της ρυθμικής, Αλίνα Καμπάεβα, να έχει φέρει στον κόσμο δίδυμα παιδιά πρόσφατα.

Σύμφωνα με την αυστηρή πολιτική του να μην σχολιάζει φήμες για την προσωπική ζωή του Ρώσου προέδρου, το Κρεμλίνο τόνισε "δεν σχολιάζουμε φήμες".

Πάντως, όπως μετέδωσαν τα διεθνή ΜΜΕ, ολόκληρη η πτέρυγα του τέταρτου ορόφου σε κλινική της Μόσχας είχε εκκενωθεί, πιθανόν για να φιλοξενήσει την ετοιμόγεννη πρώην αθλήτρια. Η μοσχοβίτικη Moskovsky Komsomolets δημοσίευσε την είδηση στο site της για να τη διαγράψει λίγο αργότερα καθώς και όλες τις αναφορές σ' αυτήν.

Όμως το διαδικτυακό dni.ru διατήρησε δημοσιευμένη την είδηση υπό τον τίτλο: "Η Αλίνα Καμπάεβα γέννησε δίδυμα και εξαφανίστηκε".

Παράλληλα, ο Σεργκέι Κάνεφ. δημοσιογράφος κοντά στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, είπε ότι η Καμπάεβα γέννησε δίδυμα αγόρια με καισαρική. Δεκάδες αξιωματικοί απέκλεισαν τον όροφο στο μαιευτήριο, σκύλοι ανίχνευσαν κάθε γωνία και στη συνέχεια έφθασε η Καμπάεβα.

Επικαλούμενος προσωπική του πηγή είπε ότι η μισή ιατρική ομάδα εκδιώχθηκε από την αίθουσα τοκετού. Ένας διάσημος γιατρός από την Ιταλία ήταν το πρόσωπο-κλειδί που βοήθησε στον τοκετό με τη βοήθεια του ακαδημαϊκού Γκενάντι Σουκχίκχ, διευθυντής του ιατρικού κέντρου.

Η Καμπάεβα πλέον είναι διευθύντρια στον κολοσσό των μέσων ενημέρωσης National Media Group, και κανένα από τα Μεσα που ελέγχει δεν έκανε δημοσίευση.

Η είδηση πρώτα φιγουράρισε στο site σχετικά με τη σόουμπιζ Dom2Life που ανήκει στον μεγιστάνα Αλεξάντερ Καρμάνοφ στις 12 Μαΐου, ακριβώς πάνω στα 36α γενέθλια της Καμπάεβα.

Ο Καρμάνοφ είναι κοντά στον κολλητό του Πούτιν, τον ολιγάρχη Αρκάντι Ρότενμπουργκ. Οι φήμες επίσης ήθελαν την Καμπάεβα να είναι έγκυος το 2015 και να γεννά σε κλινική της Ελβετίας με τον Πούτιν στο πλευρό της, φήμη που διαψεύσθηκε κατηγορηματικά από το Κρεμλίνο.

Βέβαια, φέρεται η είδηση αυτή να είναι η τελευταία σε μια σειρά δημοσιευμάτων για την Καμπάεβα ενώ αναλυτής τόνισε ότι γίνεται εκστρατεία εναντίον της αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος είναι πίσω από αυτήν. Κάποιοι θεωρούν ότι η επίθεση ξεκινά από τις παγωμένες σχέσεις με την Ουκρανία από την εποχή της προσάρτησης της Κριμαίας το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση