GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκάνδαλο στο Παλάτι: "Η Μέγκαν Μαρκλ μου ζήτησε να της βρω έναν διάσημο Βρετανό"

Η Μέγκαν Μαρκλ σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Lizzie Cundy, της ζήτησε να την βοηθήσει να βρει έναν "διάσημο Βρετανό", τρία χ...

Η Μέγκαν Μαρκλ σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Lizzie Cundy, της ζήτησε να την βοηθήσει να βρει έναν "διάσημο Βρετανό", τρία χρόνια πριν η ηθοποιός γνωρίζει τον πρίγκιπα Χάρι.

Όπως τονίζει Lizzie, έγιναν φίλες όταν γνωρίστηκαν σε ένα φιλανθρωπικό δείπνο το 2013.

"Κατά τη διάρκεια μιας φιλικής συζήτησης μου είπε 'ξέρεις μήπως κάποιους διάσημους άνδρες; Είμαι μόνη μου και λατρεύω τους Βρετανούς πραγματικά" της είπε και η ραδιοφωνική παραγωγός της απάντησε "θα βγούμε και θα σου βρούμε κάποιον".

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν ξανά στο Global Gift Gala την επόμενη ημέρα.

"Η Μέγκαν ήταν χαλαρή, διασκεδάσαμε και θυμάμαι πως με ρώτησε για τα παιδιά μου, μου έκανε πολλές ερωτήσεις", έκτοτε κράτησαν επαφη αλλά η 50χρονη έμεινε έκπληκτη όταν έμαθε για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι.

"Της έστειλα αμέσως μήνυμα λέγοντας της 'Θεέ μου έμαθα για τον Χάρι' και μου απάντησε 'ναι το ξέρω, θα προσπαθήσω να συναντηθούμε'. Αλλά στη συνέχεια η ηθοποιός εξαφανίστηκε και δεν απάντησε ποτέ ξανά στην μέχρι τότε φίλη της.

Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση