GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας στη Λέσβο - Πετούσε υβριστικά φυλλάδια κατά υποψήφιας στις εκλογές

Στη σύλληψη ενός γνωστού επιχειρηματία της Λέσβου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, μία ημέρα πριν τις εκλογές της 26ης Μαΐου. Το γεγο...

Στη σύλληψη ενός γνωστού επιχειρηματία της Λέσβου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, μία ημέρα πριν τις εκλογές της 26ης Μαΐου. Το γεγονός έγινε γνωστό από την αστυνομία και αφού πρώτα ανακοινώθηκαν επίσημα τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου, ο 63χρονος επιχειρηματίας του νησιού συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Μύρινα της Λήμνου, ενώ πετούσε έντυπα με υβριστικό και συκοφαντικό περιεχόμενο σε βάρος της υποψήφιας Περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου, Χριστιάνας Καλογήρου.

Παρόμοια φυλλάδια είχαν ριφθεί ακόμα και έξω από το σπίτι της 80χρονης μητέρας της Χριστιάνας Καλογήρου που μένει μόνη της στη Λήμνο, ενώ πολλά με το ίδιο περιεχόμενο είχαν ριφθεί και σε όλη τη Λέσβο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, κατά τη διάρκεια της θητείας της κ. Καλογήρου, δεν δανειοδοτήθηκε για μονάδα επεξεργασίας τροφίμων, δηλαδή, για επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας της Λήμνου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του επιχειρηματία, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση εκλογικής νομοθεσίας.

Παραμένει αδιευκρίνιστο εάν θα υπάρξουν κι άλλες κατηγορίες σε βάρος του, εφόσον η κ. Καλογήρου επιλέξει να υποβάλει μηνύσεις για αδικήματα που διώκονται κατόπιν έγκλισης, όπως αυτά της εξύβρισης και της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση