GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έριξε «πόρτα» στη Γουέστ Χαμ για Φορτούνη ο Ολυμπιακός

Το μέλλον του Κώστα Φορτούνη είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που έχει να επιλύσει ο Ολυμπιακός αυτό το καλοκαίρι και όλο αυτό...

Το μέλλον του Κώστα Φορτούνη είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που έχει να επιλύσει ο Ολυμπιακός αυτό το καλοκαίρι και όλο αυτό το διάστημα οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή για να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου του.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, χθες το απόγευμα ο μάνατζερ του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος και ο Γιάννης Βρέντζος συναντήθηκαν στο Λονδίνο, με σκοπό να θέσουν επί τάπητος το θέμα και να βρεθεί λύση.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση ο ομογενής ατζέντης του Φορτούνη παρουσίασε επίσημη πρόταση της Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του αρχηγού του Ολυμπιακού. Πρόταση, που όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, έφτανε τα 10 εκατ. ευρώ, με τον αθλητικό διευθυντή των «σφυριών» και πρώην τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού Μάριο Ουσίγιος να στέλνει την προσφορά στους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσφορά της αγγλικής ομάδας απορρίφθηκε ασυζητητί από τους ερυθρόλευκους, κάτι αναμενόμενο, καθώς οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του MVP του φετινού πρωταθλήματος είναι σχεδόν διπλάσιες και αυτό τονίστηκε και στη Γουέστ Χαμ που δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη και δεν αποκλείεται να επανέλθει, χωρίς να είναι βέβαιο ωστόσο ότι θα μπορέσει να φτάσει στα επίπεδα των «θέλω» του Ολυμπιακού.

Άλλωστε, οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν διάθεση να πουλήσουν τον Φορτούνη. Θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται. Εξάλλου, στη συνάντηση Βρέντζου-Κουτσολιάκου, πέραν της πρότασης της Γουέστ Χαμ που συζητήθηκε και απορρίφθηκε, τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα του νέου συμβολαίου του «Φόρτου» με τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο πλευρές είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ, κάτι που δεν αποκλείεται να επιβεβαιωθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Φορτούνης βρίσκεται στην Ολλανδία και προετοιμάζεται με την Εθνική Ελλάδος για τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro και το φιλικό με την Τουρκία. Αυτό, βεβαίως, δεν εμποδίζει τις δύο πλευρές να ολοκληρώσουν τη συμφωνία και να απομένει μόνο η υπογραφή του παίκτη.

Εξάλλου, επαναλαμβάνουμε ότι τόσο ο Φορτούνης όσο και ο Ολυμπιακός θέλουν να συνεχίσουν μαζί για πολλά ακόμη χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι το σενάριο για επέκταση του συμβολαίου του ως το 2023 είναι πολύ πιθανό να υλοποιηθεί σύντομα.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση