GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σοκαριστικά διαθέσιμη" δηλώνει η Σαρλίζ Θερόν

Ότι είναι πολλά χρόνια μόνη της και "σοκαριστικά διαθέσιμη" για ραντεβού δήλωσε ότι είναι η Σαρλίζ Θερόν σε δηλώσεις της στ...

Ότι είναι πολλά χρόνια μόνη της και "σοκαριστικά διαθέσιμη" για ραντεβού δήλωσε ότι είναι η Σαρλίζ Θερόν σε δηλώσεις της στη Sun.

Η 43χρονη σταρ από τη Νότια Αφρική, που αποφάσισε να αφήσει την ερωτική της ζωή μετά την υιοθεσία δύο παιδιών, ελπίζει να βρει την αγάπη της ζωής της και είπε ότι ο ιδανικός άνδρας για εκείνη πρέπει να έχει ένα ωραίο μούσι και να την κάνει να γελάει΄.

Μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Σον Πεν παραμένει μόνη της: "Είμαι ελεύθερη εδώ και χρόνια. Κάποιος πρέπει να πάρει το θάρρος και να εμφανιστεί. Είμαι σοκαριστικά διαθέσιμη. Αρχίζω να ανοίγομαι συναισθηματικά και ίσως να βρω την αγάπη της ζωής μου". Η ίδια είχε κάνει την επιλογή ν είναι μόνη της ενώ τώρα θέλει να περάσει καλά και να γελά πολύ μαζί με τον νέο της άνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση