GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε μεζεδοπωλείο στο Περιστέρι ο Κουτσούμπας - Ο στίχος που του αφιέρωσε ο Γιώργος Μαργαρίτης - ΒΙΝΤΕΟ

Το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, στο Περιστέρι επισκέφθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο γγ της ΚΕ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας....

Το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, στο Περιστέρι επισκέφθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο γγ της ΚΕ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τον υποδέχθηκαν στελέχη, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ, ενώ ο κ. Κουτσούμπας μοιράζοντας τα κόκκινα γαρίφαλα που του πρόσφερε ένα μικρό κορίτσι, ευχήθηκε καλό κουράγιο και καλή δύναμη στους συντρόφους και τους φίλους του κόμματος, που δίνουν τη μάχη με τα κόκκινα ψηφοδέλτια στο χέρι.

Στη συνέχεια ο γγ του ΚΚΕ παρακάθισε σε μεζεδοπωλείο της περιοχής στο καθιερωμένο, πριν από την Κυριακή των εκλογών, γεύμα με στελέχη του ΚΚΕ, όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, υποψήφιους με την «Λαϊκή Συσπείρωση» για τους δήμους και την Περιφέρεια, προσωπικότητες από τον χώρο των Τεχνών και του Πολιτισμού και δημοσιογράφους.

Μεταξύ αυτών και ο τραγουδιστής Γιώργος Μαργαρίτης ο οποίος κατευθύνθηκε προς τον Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ και του είπε: "Πεθαίνω για σένα...", τον στίχο από το γνωστό τραγούδι του. 

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ

Πηγή: ΑΠΕ/902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση