GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς σε Τσίπρα: Είσαι πολύ μικρός και λίγος

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για εθνομηδενισμό και... κουτσαβακισμό με αιχμή το Σκοπιανό εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνη...

Επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για εθνομηδενισμό και... κουτσαβακισμό με αιχμή το Σκοπιανό εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στην παρουσίαση του βιβλίου του συνεργάτη του Δημήτρη Βαρτζόπουλου για τις μεταρρυθμίσεις.
“Άκουσα προχθές τον Τσίπρα στη Βουλή, να απευθύνεται με οργίλο ύφος στον Κυριάκο : Είσαι πολύ λίγος εσύ, του είπε, να μιλάς για μένα! Εγώ θα το πω αλλιώς, κ. Τσίπρα: Εσύ είσαι πολύ λίγος, για να επιβάλεις σε όλους εμάς να λέμε, πως δίπλα μας έχουμε μιαν άλλη, μια δεύτερη «Μακεδονία», όταν η Μακεδονία είναι μια και είναι Ελληνική»;” είπε ο κ.Σαμαράς.
 “Είπαν κι ένα ακόμα πελώριο ψέμα: ότι δήθεν «έλυσαν» το Σκοπιανό, ώστε να αντιμετωπίσουν απερίσπαστοι την απειλή της Τουρκίας. Κι αμέσως μετά, έκαναν το ακριβώς αντίθετο: ακούστηκαν ήδη οι πρώτες φωνές από κυβερνητικούς αξιωματούχους και στελέχη του ΣΎΡΙΖΑ ότι δεν πρέπει, λέει, να… είμαστε «μοναχοφάηδες» στο Αιγαίο! Υπονοούν δηλαδή, να κάνουμε «σκόντα» και «εκπτώσεις», από τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο και στην Ελληνική ΑΟΖ γενικότερα.
Να κάνουμε «εκπτώσεις» απ’ αυτά που το διεθνές Δίκαιο μας αναγνωρίζει ως δικά μας. Δηλαδή άρχισαν να μας λένε αυτά που χρόνια τώρα έλεγε η Τουρκία και απέκρουε η Ελλάδα”, είπε ο κ.Σαμαράς “Δεν νομιμοποιούν μόνο τον αλυτρωτισμό των Σκοπίων. Ξεκίνησαν να νομιμοποιούν και τον επεκτατισμό της Τουρκίας” υποστήριξε και δήλωσε: “Οι άνθρωποι είναι εθνομηδενιστές!”
Επικαλέστηκε δε ότι εθνομηδενιστές χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ και ο Μίκης Θεοδωράκης και κάλεσε τον ελληνικό λαό να τους καταδικάσει στις ερχόμενες ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές που θα ακολουθήσουν λίγο αργότερα. “Δεν αρκεί μόνο να διώξουμε τους εθνομηδενιστές. Πρέπει να αλλάξουμε και τη χώρα. Με φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις που θα απελευθερώσουν το δυναμισμό των Ελλήνων” πρόσθεσε ο κ.Σαμαράς. “Μη κάνετε λάθος! Η ενότητα του Ελληνικού λαού θα βγει ενισχυμένη από τις δύο επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Παρά το διχαστικό δηλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ, τις συκοφαντικές επιθέσεις του και το κουτσαβάκικο ύφος του. Αλλά ο λαός θα ενωθεί, αφότου ηττηθούν πλήρως οι εθνομηδενιστές” δήλωσε επίσης.
Ο πρώην πρωθυπουργός εξέφρασε δε την άποψη ότι οι Έλληνες “Μπορεί να μην ξεσηκώθηκαν από τα μνημόνια. Ξεσηκώθηκαν, όμως, από το ξεπούλημα της Μακεδονίας” καθώς όπως είπε: “η Μακεδονία και η Ελληνικότητά της θα βρίσκεται πάντα βαθιά ριζωμένη στις ψυχές και στη συνείδηση των Ελλήνων. Ο Τσίπρας είναι πολύ μικρός και πολύ λίγος για να την ξεριζώσει.” Επέμεινε δε στην άποψη του κατά σύνθετης ονομασίας με το όνομα της Μακεδονίας. Ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην υπόθεση Novartis, την οποία χαρακτήρισε σκευωρία, που αποκαλύφθηκε πλέον όπως είπε. “Εχω δεσμευτεί απέναντι στους σκευωρούς, να τους πάω μέχρι τέλους! Τελειώνοντας προχθές την ομιλία του στη Βουλή, ο Τσίπρας είπε την ίδια φράση στον Κυριάκο. Και με επικαλέστηκε μάλιστα! Έδειξε ότι δεν ξεχνάει αυτή μου τη δέσμευση. Κάνει πολύ καλά που δεν την ξεχνάει. Γιατί ούτε εγώ την ξεχνάω. Να το θυμάται: Την εννοώ απόλυτα.Το ξαναλέω: Θα τους πάω μέχρι τέλους!” δήλωσε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση