GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μητσοτάκης διέγραψε το στέλεχος της ΝΔ έπειτα από την ανάρτησή του για την Κούνεβα - ΤΩΡΑ

Την άμεση διαγραφή του Συντονιστή Ετεροδημοτών Κώστα Στεφανίδη αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ανάρτηση που έκανε στο διαδίκτ...

Την άμεση διαγραφή του Συντονιστή Ετεροδημοτών Κώστα Στεφανίδη αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ανάρτηση που έκανε στο διαδίκτυο με αφορμή τη μη εκλογή της κας Κωνσταντίνας Κούνεβα.

Ο Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης έκανε το εξής tweet: «Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Συντονιστής Ετεροδημοτών κ. Κώστας Στεφανίδης διεγράφη πριν από λίγο από τη ΝΔ. Ανάλογες εκφράσεις και συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην παράταξή μας».

Σάλος από την ανάρτηση στελέχους της ΝΔ για την Κούνεβα - Το οργισμένο tweet του Τσακαλώτου

Θύελλα αντιδράσεων στα social media και όχι μόνο έχει προκαλέσει η ανάρτηση στελέχους της ΝΔ για την Κωνσταντίνα Κούνεβα με αφορμή την μη επανεκλογή της στο Ευρωκοινοβούλιο. Συγκεκριμένα ο Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος στο προφίλ του δηλώνει "Συντονιστής Ετεροδημοτών της Νέας Δημοκρατίας" έγραψε στο Facebook:

«Τώρα που η Κούνεβα δεν εξελέγη Ευρωβουλευτής, ξέρει κανείς αν θα γυρίσει στη δουλειά. Ψάχνω γυναίκα για γενική το Σάββατο και δεν έχω βρει ακόμη».

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο Κώστας Κωνσταντινίδης κατέβασε την ανάρτησή του από το Facebook.

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν έκρυψε την οργή του για την ανάρτηση του στελέχους της ΝΔ.

Συγκεκριμένα έγραψε:

"Η χαιρεκακία και η χυδαιότητα ως ανώτατες αρχές και μάλιστα ενάντια σε μια γυναίκα, την Κωνσταντίνα Κούνεβα, θύμα απίστευτης βίας. Για αυτό δεν είμαστε όλοι το ίδιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση